Voorbeelden leuke voetbal warming-ups om te integreren in uw trainingsschema’s. Voetbal afwerkingsoefeningen B junioren om te gebruiken in uw voetbaltrainingen. Voetbal conditie oefening die u kan gebruiken in uw fysieke trainingen downloaden. Meer dan 1000 volledige voetbaltrainingen en losse voetbaloefeningen. Voetbal trainingsvormen voor spelsystemen – looplijnen. Trainingen voetbal voor u6 – u7 – u8 – u9 | F pupillen | JO7 – minipupillen.

1260 VOLLEDIG UITGEWERKTE VOETBALTRAININGEN en VOETBALOEFENINGEN

OPWARMINGEN VOETBAL - CONDITIEVORMEN - AFWERKINGSOEFENINGEN - PASSEN EN TRAPPEN - SPELVORMEN

Onze voetbaldatabase bevat 1260 voetbaldocumenten. Wij bieden losse voetbaloefeningen aan zoals spelvormen, afwerkvormen, pass- en trapvormen, opwarmingen, looplijnen, spelhervattingen en conditieoefeningen. De trainingsvormen zijn zo opgemaakt dat men met één opstelling verschillende varianten van de oefeningen kan geven. Ook bevat onze website een 750 volledig uitgewerkte voetbaltrainingen.  Jeugdvoetbaltrainingen voor alle niveaus, trainingen voor de ploegen die op een volledig veld spelen. Als bezoeker krijgt u een paar voorbeelden te zien. Klik op één van de categorieën en de oefening of training opent zich in een nieuwe pagina. Indien u nog vragen heeft neem dan gerust contact met ons op via de “Contact” pagina.

Trainingsopbouw voor u10 – u11 – u12 en u13 | E en D pupillen | JO10. Fysieke en conditionele trainingen en oefeningen | duelkracht | snelheid. Leuke voetbal passen en trapvormen met looplijnen en afwerken op doel. Voetbal spel- en wedstrijdvormen | spelhervattingen | looplijnen | stretching. Volledig uitgewerkte trainingsoefeningen voor U21 / eerste ploeg. Training zoals opbouw, flankvoorzet, posities voor doel, waarheidszone beheersen.

afronden / afwerken op doel voetbal

Veel fysieke trainingen kunnen ook met bal gegeven worden, het hoeft niet enkel loopoefeningen te zijn. Wij bieden losse voetbal oefenstof aan zoals spelvormen, afwerkvormen, pass- en trapvormen, opwarmingen, spelhervattingen en conditie. Voetbaltrainingen u15 – u17 | senioren | A junioren | JO15 – JO17. Voetbal pass en trapvormen om te integreren in uw schema. Aanleren van het balgevoel d.m.v voetbal trainingsvormen met veel passing.

REVIEWS VOETBALTRAININGEN

Trainingen voetbal u10 – u11 – u12 – u13 | D pupillen | JO13. Trainingen waar het FUN gehalte centraal staat. Pupillen en duiveltjes. Volledig uitgewerkte jeugdvoetbaltrainingen voor de middenbouw. Voetbal opwarmingsoefeningen voor wedstrijd of voor in uw voetbaltraining. Oefenvormen zoals snelle opbouw, aanspeelbaar zijn, infiltratie, aanval via centrum. Voetbaloefeningen C junioren en voetbaltrainingen met afronden / afwerken op doel.

Filver
Filver
Lees verder
Vanaf vandaag kan ik deze mooie site bewonderen en ik moet zeggen na een 1ste kennismaking t’is een beregoeie site. Bedankt voor de mooie oefenstof allezins, kga me er beregoe mee amuseren. Grtz Filiep
Thibault
Thibault
Lees verder
Formidabele website, moet zeggen heb lang getwijfeld om te betalen, maar nu wil ik deze website aan iedereen aanraden. Ik heb al veel oefeningen gebruikt of iets meer bij gevoegd en het is positief. Ik zou zeggen doe zo verder het is goeie reclame. Ik ben hulptrainer in 2de prov.en train een bijz.schol ploeg en vele goeie reacties op oefeningen.
Filip
Filip
Lees verder
Fantastische site met werkelijk een ruime keus uit goede oefenstof.
Dusty
Dusty
Lees verder
Super!!! Merci voor al deze oefeningen Hartelijk dank en excuses voor het vele emailverkeer....kon niet wachten : ) maar de verwachting zijn ingelost Super site !!! 😀 😀 😀
Marco
Marco
Lees verder
Aan alle collega trainers, Hier zijn prachtige oefeningen te vinden, echt een aanrader. Akkoord er word een kleine bijdrage gevraagd maar het is zeker zijn geld waard. Zou zeggen Ostje doe zo verder. Groeten vanuit Den Haag
Ariën Roger
Ariën Roger
Lees verder
Vind het een mooie website, een zeer goed hulpmiddel om mijn trainingen samen te stellen.
Ronnyken
Ronnyken
Lees verder
Fantastische website, met schitterende oefenstof. Een echte aanrader
Arie
Arie
Lees verder
Via deze weg wil ik eens melden dat ik super tevreden ben over de website. De website is heel overzichtelijk en bevat een grote variatie van oefeningen. Zou zeggen “Ostje doe zo verder” Groeten vanuit holland
Bobken
Bobken
Lees verder
Hey allemaal, Elke week is het zoeken naar oefeningen die ik dan kan toepassen tijdens mijn trainingen. lid worden van Ostjes is een heel goede zaak geweest ne voor hetgeen dat het kost moet je het zeker niet laten. Ik ben dus echt blij dat ik deze site ontdekt heb.
Ronald VH
Ronald VH
Lees verder
Ik ben velen jaren zelf keeper geweest en deze train ik en ben ook trainer van de beloften en assisteert bij het eerste elftal. Mijn complimenten voor de uitstekende website, veel beginnende en zelfs al ervaren trainers gaan hier van kunnen genieten, en bijdragen.
Harry
Harry
Lees verder
Fantastische website…..nu heb ik terug genoeg oefenstof voor mijn voetbaltrainingen!!! Bedankt Ostje & Co
Kristof
Kristof
Lees verder
Goeienavond, dit is een héél goeie website met stof tot afwisseling van trainingsoefeningen. Zeker een aanrader voor jeugdtrainers.
David
David
Lees verder
Een heel interessante website voor elke jeugdtrainer goed uitgewerkte oefeningen en goede en duidelijke uitleg 1 van de beste website’s die ik ken Groeten, David
Theo
Theo
Lees verder
Via deze weg wil ook eens vermelden dat deze website ook heel bruikbaar is voor hoofdtrainers. Ik ben nu reeds enkele jaren lid van Ostjes en ik gebruik veel van deze oefenstof in mijn trainingen. Groeten Theo
Dirk Vandenbussche
Dirk Vandenbussche
Lees verder
Allereerst een dikke pluim voor de site en wat zij mij aanbiedt!!! Als beginnende trainer is het een grote bron van inspiratie
Eddy Meysman
Eddy Meysman
Lees verder
Zeer goede trainingen!!!
Hub Gielkens
Hub Gielkens
Lees verder
Deze website is gewoon zeer goed. Ik gebruik hem heel veel,veel goede oefenstof die ik kan aanpassen naar onze jeugd. Blijf vooral zo doorgaan,zodat heel veel trainers er veel gebruik van kunnen maken. Zonder zou ik me niet meer kunnen voorstellen,krijg er zelf ook ideen door. Groetjes Hub.
Coach Rik
Coach Rik
Lees verder
Hoi, Moet eerlijk zeggen dat ik lang heb getwijfeld om geld te betalen voor deze voetbaltrainingen, maar deze website is meeeeer of de moeite waard. Heb bijna alle leeftijdscategorieen getraind en heb telkens kunnen gebruik maken van Ostjes Voetbaltrainingen. Proficiat!!!
Guido
Guido
Lees verder
Hoi Ostje, Ik moet eerlijk zeggen dat ik lang heb getwijfeld om geld te betalen voor voetbaltrainingen. Ik vind de site geweldig en een goede aanvulling voor al onze trainers. Doe zo verder!
Jasper
Jasper
Lees verder
Hey, Ik wil jullie proficiat wensen met de vele nuttige oefeningen die er te vinden zijn op jullie site. Beter dan dan de meeste die ik ken.
Thijs
Thijs
Lees verder
Schitterende website, veel beter of vergelijkbare websites!!! Mijn 30€ heb ik goed besteed, waar voor uw geld. Zou zeggen doe zo verder!!! Een tevreden trainer
Tinus
Tinus
Lees verder
Mooie overzichtelijke website met een massa aan bruikbare oefeningen. PROFICIAT!!!
Gerd
Gerd
Lees verder
Proficiat met jullie website. Ik ben een niet gediplomeerd jeugdtrainer en vind hier zeer leuke en gevarieerde oefeningen. Voor mij persoonlijk vind ik dit een zeer goede site.

Dynamische voetbalopwarming JO11 als voorbereiding op een wedstrijd. Voetbal warming-up jeugd met bal. Een degelijke opwarming is belangrijk. Conditionele / fysieke voetbal pass- en trapvormen met afwerken op doel. Voetbal trainingsprogramma met veel pass- en trapvormen. Aanvallende voetbal looplijnen die het scoren van een doelpunt een makkie maken preminiemen. Conditie is belangrijk in het voetbal JO12.

VOETBALOEFENINGEN OPWARMING – CONDITIE – AFWERKEN – PASS EN TRAPVORMEN – SPELVORMEN en VOLLEDIGE VOETBALTRAININGEN

Wij bieden volledig uitgewerkte trainingen aan voor alle voetbal leeftijden. Voetbaltraining voor u6 – u7 – u8 en u9 | E pupillen | JO8 en JO9. Onze voetbal database bevat ook uitgetekende voetbaloefenstof. Oefenstof: scoren – voetbaltrainingen voor u6 – u9 / u10 – u13 / u15 tot seniors en programma – pasvormen – allerlei – opwarming en conditie. Volledig uitgewerkte voetbaltrainingen voor beginnende voetballertjes.