Trainingsopbouw voor u10 – u11 – u12 en u13 | E en D pupillen | JO10. Fysieke en conditionele trainingen en oefeningen | duelkracht | snelheid. Leuke voetbal passen en trapvormen met looplijnen en afwerken op doel. Voetbal spel- en wedstrijdvormen | spelhervattingen | looplijnen | stretching. Volledig uitgewerkte trainingsoefeningen voor U21 / eerste ploeg. Training zoals opbouw, flankvoorzet, posities voor doel, waarheidszone beheersen.

VOETBAL SPELVORM OM TE GEBRUIKEN IN UW TRAININGEN

1. Materiaal
* min. 12 spelers
* 6 kegels
* 8 hoedjes
* aantal ballen
* 4 kleine doeltjes

2. Organisatie
* Men speelt tussen de 2 doelgebieden, men kan natuurlijk aanpassen naar het aantal spelers – niveau.

3. Omschrijving
De bedoeling van deze spelvorm is het bereiken van de diepe spits + de spits dat moet loskomen van zijn tegenstander + aansluiting van de ploeg. De spelers worden in 2 groepen verdeeld, van elke ploeg neemt er 1 speler plaatst in de 2 afgebakende zones. De spelers in de zones zijn afwisselend spits of verdediger afhankelijk welke ploeg er in balbezit is.

Oef 1
De ploeg in balbezit probeert hun spitsen in de verschillende zones aan te spelen.
Men kan scoren door een spits aan te spelen en die moet kunnen een andere medemaat aanspelen (andere speler in het vak probeert dit te verhinderen).
Wanneer dit gelukt is gaat het spel gewoon verder en dit ongeveer 2 a 3 minuten ( men moet er voor zorgen dat iedereen binnen de 10 minuten in de zones heeft gestaan ). Welke ploeg scoort het hoogst!!!

Oef 2
De ploeg in balbezit probeert hun spitsen in de verschillende zones aan te spelen. Men kan scoren door een spits aan te spelen en die moet kunnen de bal afleggen zodanig dat men kan scoren op één van de 4 doeltjes m.a.w. zolang de ploeg in balbezit blijft kan men scoren op één van de doeltjes. (andere speler in het vak probeert dit te verhinderen)Wanneer men kan scoren is het aan de andere ploeg om dit nu te proberen, wanneer men de bal kwijt speelt gaat het spel gewoon verder en dit ongeveer 2 a 3 minuten ( men moet er voor zorgen dat iedereen binnen de 10 minuten in de zones heeft gestaan ). Welke ploeg scoort het hoogst!!!

Oef 3
Idem of oefening 2 maar nu probeert de spits een andere ploegmaat aan te spelen

4. Coaching en Opmerkingen
Coaching:
* inspelen bal; aanname bal; snelle dribbel; beweging zonder bal
* coaching spelers ( vragen van de bal )
Opmerkingen:
* de grote van het veld kan men aanpassen naargelang de hoeveelheid en het niveau van de spelers.
* er voor zorgen dat de 2 zones groot genoeg blijven, zodat de spitsen kunnen een vooractie doen e.d.

Trainingen voetbal u10 – u11 – u12 – u13 | D pupillen | JO13. Trainingen waar het FUN gehalte centraal staat. Pupillen en duiveltjes. Volledig uitgewerkte jeugdvoetbaltrainingen voor de middenbouw. Voetbal opwarmingsoefeningen voor wedstrijd of voor in uw voetbaltraining. Oefenvormen zoals snelle opbouw, aanspeelbaar zijn, infiltratie, aanval via centrum. Voetbaloefeningen C junioren en voetbaltrainingen met afronden / afwerken op doel.

Dynamische voetbalopwarming JO11 als voorbereiding op een wedstrijd. Voetbal warming-up jeugd met bal. Een degelijke opwarming is belangrijk. Conditionele / fysieke voetbal pass- en trapvormen met afwerken op doel. Voetbal trainingsprogramma met veel pass- en trapvormen. Aanvallende voetbal looplijnen die het scoren van een doelpunt een makkie maken preminiemen. Conditie is belangrijk in het voetbal JO12.

GERELATEERDE CATEGORIEËN

Veel fysieke trainingen kunnen ook met bal gegeven worden, het hoeft niet enkel loopoefeningen te zijn. Wij bieden losse voetbal oefenstof aan zoals spelvormen, afwerkvormen, pass- en trapvormen, opwarmingen, spelhervattingen en conditie. Voetbaltrainingen u15 – u17 | senioren | A junioren | JO15 – JO17. Voetbal pass en trapvormen om te integreren in uw schema. Aanleren van het balgevoel d.m.v voetbal trainingsvormen met veel passing.

Wij bieden volledig uitgewerkte trainingen aan voor alle voetbal leeftijden. Voetbaltraining voor u6 – u7 – u8 en u9 | E pupillen | JO8 en JO9. Onze voetbal database bevat ook uitgetekende voetbaloefenstof. Oefenstof: scoren – voetbaltrainingen voor u6 – u9 / u10 – u13 / u15 tot seniors en programma – pasvormen – allerlei – opwarming en conditie. Volledig uitgewerkte voetbaltrainingen voor beginnende voetballertjes.

Wij bieden volledig uitgewerkte trainingen aan voor alle voetbal leeftijden. Voetbaltraining voor u6 – u7 – u8 en u9 | E pupillen | JO8 en JO9. Onze voetbal database bevat ook uitgetekende voetbaloefenstof. Oefenstof: scoren – voetbaltrainingen voor u6 – u9 / u10 – u13 / u15 tot seniors en programma – pasvormen – allerlei – opwarming en conditie. Volledig uitgewerkte voetbaltrainingen voor beginnende voetballertjes.

VOETBAL SPEL- EN WEDSTRIJDVORMEN | SPELHERVATTINGEN | LOOPLIJNEN | STRETCHING

Voorbeelden leuke voetbal warming-ups om te integreren in uw trainingsschema’s. Voetbal afwerkingsoefeningen B junioren om te gebruiken in uw voetbaltrainingen. Voetbal conditie oefening die u kan gebruiken in uw fysieke trainingen downloaden. Meer dan 1000 volledige voetbaltrainingen en losse voetbaloefeningen. Voetbal trainingsvormen voor spelsystemen – looplijnen. Trainingen voetbal voor u6 – u7 – u8 – u9 | F pupillen | JO7 – minipupillen.

Ostjes Voetbaltrainingen